Babcia z Dziadkiem dziś świętują

Mimo, że styczeń jest zimowym miesiącem, pełnym chłodnych dni, są takie dwa dni, jedyne dwa dni w roku, kiedy każdemu robi się cieplej na sercu, bo przecież jest to święto naszych kochanych Babć i Dziadków. Święto Babci i Dziadka to dzień niezwykły, nie tylko dla dzieci, ale przede wszystkim dla nich samych. To dzień pełen uśmiechów, wzruszeń, łez i radości. W piątkowe popołudnie w grupie VII odbyła się  wspaniała impreza, podczas której dzieci przedstawiły „Dziewczynkę z zapałkami”, śpiewały piosenki, tańczyły i recytowały wiersze okolicznościowe. Po przedstawieniu wręczyły swoim najbliższym piękne laurki oraz słodkie upominki. Na koniec wszyscy mieli okazję spróbować pyszności przygotowanych przez rodziców, porozmawiać, potrzymać na kolanach ukochane wnuki. Ten dzień był wyjątkowy bo i wyjątkowi goście nas odwiedzili.
                                           Serdeczne podziękowania Rodzicom za zorganizowanie słodkiego poczęstunku.